06 - 811 626 11 marcel@teksten.org

Wanneer je in Nederland een mobiele telefoon gebruikt heb je daar een simkaart voor nodig. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel je de mobiel gebruikt. Als je veel gebruik maakt van de mobiele telefoon dan is een abonnement de beste oplossing. Maar als je minder of zelfs weinig van je mobiel gebruikt maakt dan is een prepaid simkaart waarschijnlijk het goedkoopst. Over de goedkoopste prepaid simkaart kan je hier wat te weten komen.

Waar kan je de goedkoopste prepaid simkaart vinden?

De kosten zijn dus afhankelijk van het gebruik van de mobiele telefoon. Als je niet veel van de mobiel gebruik maakt is de prepaid simkaart een interessante optie voor je. Je kunt tegenwoordig op internet zoeken naar de goedkoopste prepaid simkaart. Dan kom je terecht op allemaal vergelijkende sites. Daar kun je uitstekend een juiste keuze maken die voldoen aan je eigen wensen.

Hoe krijg je beltegoed op de prepaid simkaart gestort?

Kon je vroeger de telefoon alleen maar opwaarderen middels een kaart gekocht in de supermarkt of een andere winkel. Dat kan nu ook gewoon vanaf thuis van achter de computer vandaan. Je kunt via internet de prepaid simkaart opladen door te betalen via automatische incasso, de creditcard of via iDeal te betalen.

Kun je ook internet gebruiken met de goedkoopste prepaid simkaart?

Je hebt ook de mogelijkheid om internet via deze prepaid kaart te gebruiken. De kosten zijn hiervoor wel een stuk hoger dan bij een abonnement. Maar als je vrij weinig date verbruikt dan ben je via de prepaid simkaart voordeliger uit.